Aquest «calendari de la sort del 2021» s'ha fet viral: com t'anirà l'any que ve?

per Redacció, el 17 de desembre de 2020 a les 12:44
El 2020 està a punt d'acabar-se i com sempre passa en aquesta època la ment se'ns omple de preguntes: què passarà l'any que ve? Quins projectes i obstacles m'esperen? Tindré sort?.

Si bé és molt difícil, per no dir impossible, conèixer el futur, ja s'han publicat alguns calendaris de prediccions. Calendaris que es basen en l'astrologia i altres pseudociències i que, per tant, no tenen cap base científica. Sigui com sigui, el cert és que desperten la nostra curiositat. 

 
Una mostra d'això és el nombre de comparticions que acumula "la llista japonesa de la sort", un rànquing publicat setmanes enrere a les xarxes socials i que ara, quan és a punt d'acabar-se l'any, s'ha fet viral. Interpretar aquest llistat és molt senzill: les persones nascudes en les dates d'aniversari situades en les primeres posicions són les que tindran més sort. Per contra, les de les últimes posicions, seran menys afortunades. A quin lloc de la llista esteu?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: