Logotip de Adolescents.cat

Com serà el 2021 segons l'horòscop xinès

per Redacció, el 29 de desembre de 2020 a les 09:10

Queden pocs dies per acabar el 2020 i tots tenim moltes ganes de saber com serà el 2021, el qual no és gaire difícil de pensar que serà millor que aquest. Segons l'horòscop xinès serà un any amb més ordre, disciplina i consciència laboral. Hem de tenir en compte que el calendari xinès no comença fins al nostre 12 de febrer.


El 2021 estarà representat pel búfal de metall, un animal que es caracteritza per ser un símbol d'ordre, disciplina, esforç, treball i família. Segons la mitologia xinesa, aquest animal afavorirà especialment a les persones que van néixer el 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 i 2009. L'inici d'aquest nou any, marca la culminació de la temporada de la rata de metall que va governar el 2020.

La rata de metall que ens ha acompanyat aquest any és el signe de major capacitat de supervivència perquè porta en la seva genètica la forma de defensar-se dels embats humans, una creença que pot significar la capacitat de supervivència que va posar a prova a la humanitat en aquest any que acaba.


Squirru va assegurar a més, que l'any que entra no s'espera que estigui marcat amb canvis radicals, com el seu antecessor. Si no que segons els pronòstics, "serà un temps de major ordre, disciplina, i consciència laboral, i d'un món més totalitari amb major control per part de les autoritats de cada país".

L'astròloga és reconeguda, perquè en el seu llibre anterior, Horòscop xinès 2020, va predir que la rata de metall anava a "cobrar interessos del karma inoblidables que pagarien els ciutadans de cada país amb la salut".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: