Aquesta és la família que no té empremtes dactilars

per Redacció, el 7 de gener de 2021 a les 08:10

Apu Sarker és un jove de 22 anys que viu a una aldea en el districte del nord de Rajshahi. Fins fa poc, treballava com assistent mèdic i el seu pare i avi eren agricultors.


Els homes d'aquesta família comparteixen una mutació genètica que fa que no tinguin empremtes dactilars. Aquesta característica sembla que només afecta un petit percentatge de la població del món.

Abans, a l'època de l'avi de la família, no tenir empremtes digitals no era una complicació i mai ho va veure com a un problema. Però dècades més tard, aquestes empremtes és la dada biomèdica més recopilada del món.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: