Logotip de Adolescents.cat

5 nous rècords Guinness del 2020

per Redacció, el 30 de desembre de 2020 a les 09:08

Editorial Planeta ha presentat el Guinness World Records 2021. Sabies que només entre un 5 i un 15% de les sol·licituds anuals són aprovades per aquesta institució? Ser un Guinness World Records no és tasca fàcil. A més, l'organització rep una mitjana de 100 sol·licituds al dia procedents de tot el món amb el desig d'aconseguir entrar-hi. I aquest any un català ha aconseguit entrar en el llibre!


1. La noia amb les cames més llargues



El 21 de febrer de 2020, Macià Currin, de Cedar Park Texas, als Estats Units va ser nomenada la dona amb les cames més llargues. La seva cama esquerra mesura 135,2 centímetres i la cama dreta 134,3cm. Aquesta noia mesura 205,7 cms i espera seguir els passos de la qual continua sent, de moment, la model més alta de la planeta, Ekaterina Lisina de Rússia.


2. El dentista més vell del món



El 26 febrer 2020, el japonès Seiji Sakanashi, nascut l'any 1923, segueix en actiu cinc dies a la setmana. Sakanashi és dentista a Tòquio, Japó, encara que per aconseguir ser el Guinness del doctor més longeu de tots els temps, encara li queda, ja que la pediatra nord-americana Leila Denmark no es va jubilar fins als 106 anys.

3.Gran esperit viatger



Entre l'1 de gener i el 5 de febrer de 2020, Menna Evans va recórrer els 2.090 quilòmetres que separen el cap Reinga, en Illa Nord, de Bluff, en Illa Sud, en 35 dies i 27 minuts. Evans va córrer per donar suport a diverses organitzacions benèfiques i va declarar que aconseguir aquest rècord Guinness va ser per a ell com "la cirera del pastís d'una experiència única a la vida".

4. El bany a major altura



El 4 de gener de 2020, l'aventurer australià Daniel Bull va aconseguir donar-se un gèlid bany a 6.370 metres d'altura a Copiapó, Xile. Es tracta del bany a més altura mai realitzat. Aquest llac es troba en el flanc oriental del volcà Ojos de Salat, el volcà més alt del món i un dels set cims volcànics més alt del món.

5. Lluita per millorar el medi ambient



El salouenc Lucas del Paso compromès amb el planeta i el medi ambient, va recórrer en moto d'aigua ni més ni menys que 3.602 quilòmetres, des de Sagres (Portugal) i fins a Sapri (Itàlia). I no només això, al llarg de la seva agosarada travessia va recollir totes les deixalles que anava trobant al mar. Després del viatge, això sí, va plantar tots els arbres necessaris per compensar la petjada de carboni del seu vehicle aquàtic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: