5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 9 de gener de 2021 a les 12:08


1. L'ou més pesat que ha posat una gallina pesava 454 g, tenia doble rovell i doble closca. Això va passar el 25 de febrer de 1956. Hem de pensar que de mitjana els ous de gallina pesen 60 g així que aquest era més de 7 vegades més pesat.


2.Ashrita Furman és l'home amb més rècords del món, des de 1979 ha batut 600 rècords, dels quals 200 encara estan vigents.


3. El consumidor acostuma a utilitzar una bossa de plàstic d'un sol ús una mitjana de 12 minuts. En canvi, aquestes bosses tarden mil anys a descompondre's. Ens hem de pensar millor quan les agafem, potser val més la pena utilitzar-ne de tela.


4. La mascota de Michelin és blanca, ja que fins fa uns anys les rodes dels cotxes eren blanques fins que l'any 1912 van decidir afegir a la barreja carbó.


5. Fins que els coales no tenen 4 mesos, la seva alimentació són les defecacions de la seva mare. No ho fan per gust, sinó per necessitat. Això es deu al fet que fins als 4 mesos el seu estómac no és capaç de digerir el verí i les bateries de l'eucaliptus.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: