5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 16 de gener de 2021 a les 06:00


1. Aquest 2021 les illes Fèroe han estrenat la primera rotonda submarina del món. El túnel submarí, d'11 quilòmetres, connecta les dues illes principals d'aquest arxipèlag Streymoy i Eysturoy. 



2. Una artista ha aixecat polèmica a Brasil amb la seva nova escultura: una figura de 33 metres que representa una vulva. L'obra està situada en un parc rural de Pernambuco, un dels estats amb més activitat cultural de Brasil.

3. A tothom li ha passat: veure la forma d'un animal en els núvols o imaginar-se el rostre d'una persona enmig d'una paret. Doncs bé, aquest fenomen té un nom: pareidolia. 

4. Segons un estudi dut a terme el 2020, un 10,6% dels habitants són esquerrans. És a dir, hi ha prop de 7.800 milions de persones que escriuen amb aquesta mà. Ets una d'elles?

5. Diuen que el Japó és el país on les persones són més honestes. I és que gairebé el 83% dels objectes perduts són retornats als ciutadans el mateix dia. És a dir, la majoria d'individus que es troben un mòbil o una cartera pel carrer, els porten a la policia de seguida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: