3 postures per fer el sexe més còmode i incrementar el plaer

per Redacció, el 13 de gener de 2021 a les 11:45
A l'hora de tenir relacions sexuals, la comoditat és important. Hi ha algunes postures que poden fer que ens cansem molt de pressa o que fins i tot ens poden arribar a provocar dolors musculars.

Avui us portem algunes posicions recomanades per Healthline per fer el sexe més còmode:


1. El missioner amb les cames juntes

 
El missioner és probablement la postura més coneguda: un dels membres de la parella es col·loca damunt de l'altre i comença la penetració. Doncs bé, per fer-la encara més còmode i excitant, els experts de Healthline aconsellen que el membre la parella que està a sota, ajunti les cames, en comptes d'obrir-les cap als costats. Això augmenta el contacte genital i, per tant, el plaer. 


2. De costat

  
Aquesta postura consisteix en fer la "cullereta" estirats al llit: un dels dos membres de la parella abraça per darrere a l'altre i l'estimula. Ho pot fer amb la penetració, utilitzant joguines sexuals o amb els dits. 

3. De genolls

 
Un dels membres de la parella es col·loca amb l'esquena recta i amb els genolls tocant el matalàs, terra... i l'altre, d'esquena a ell/a, s'asseu damunt les seves cuixes. D'aquesta manera, tant la persona que està al darrere com la que està al davant tenen les mans lliures. Qui estigui de genolls, pot utilitzar una joguina sexual per estimular la seva parella, mentre que l'altre pot fer servir les mans per estimular-se també a ell mateix/a i incrementar encara més el plaer.

Animated gif about girl in romance by Estefania Díaz
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: