5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 23 de gener de 2021 a les 19:52


1. El 2019 la Niki Nie, una noia nord-americana, va escriure un missatge dins una ampolla i la va llançar al mar mentre estava de viatge a les Illes Marshall. Aquest 2020 Steven Amos, un activista que netejava una platja a Papua Nova Guinea, a més de 2.000 km, va trobar l'ampolla i va publicar el missatge que hi havia dins a les xarxes socials. La Niki Nie el va veure i fa pocs dies tots dos es van conèixer per Zoom. 

 

2. Hi ha moltes llegendes sobre l'origen de la paraula fuck, però una de les més esteses és que va sorgir durant l'edat mitjana a Anglaterra. En aquella època, només es podia tenir sexe si el rei donava la seva aprovació, la qual era atorgada a través d'un document en què hi apareixia: "Fornication Under Consent of the King" (FUCK).

sexy make love GIF 

3. De mitjana riem unes 15 vegades al dia. Potser la imatge de més avall, t'arranca un altre somriure avui. 

tender GIF

4. Les persones que pateixen la síndrome de la hipertimesia són capaces de recordar gairebé cada detall de la seva vida: què van fer, quan ho van fer, què duien posat, si estaven soles o acompanyades, etc.
anna kendrick mind blown GIF

5. L'àlbum més venut de la història de la música és Thriller de Michael Jackson amb més de 65 milions de còpies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: