Les dates d'aniversari més comunes a Catalunya: alguna coincideix amb la teva?

per Redacció, el 19 de gener de 2021 a les 10:15
S'han dut a terme diversos estudis sobre natalitat, com ara el de l'economista Amitabh Chadra que es va proposar saber quines eren les dates d'aniversari més freqüents, o dit d'una altra manera, quin era el dia de l'any en què hi havia més naixements. 

A partir de les xifres obtingudes en el seu estudi, Amitabh Chadra i el seu equip van elaborar una taula per tal de determinar quins eren els dies amb una taxa de natalitat més alta i més baixa. El resultat? El 16 de setembre és el dia en què neix més gent arreu del món. 


Ara bé, també és la data en què més persones arriben al món a Catalunya? Per tal de saber-ho hem analitzat les estadístiques dels últims anys disponibles a l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). Ho hem fet com a curiositat, per tant, les conclusions són aproximades i no definitives. Aquí teniu les dates de naixement més freqüents a Catalunya.

 Mesos amb més naixements d'aquests últims anys


Setembre 
Juliol
Gener 
Octubre 
Novembre 

 Dies amb més naixements d'aquests últims anys

 
20 de setembre 
25 de setembre
18 de gener 
6 de juliol 
8 d'agost 
9 d'octubre 
29 de novembre

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: