5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 30 de gener de 2021 a les 06:00


A Holanda, en algunes estacions de tren, pots carregar el teu mòbil gronxant-te. És una manera més activa (i menys avorrida) de carregar els dispositius mentre s'espera. 

La imatge més compartida de la investidura de Joe Biden com a president dels Estats Units va ser la del polític Bernie Sanders, que hi va acudir amb uns peculiars guants. Hores després Jennifer Ellis, la creadora dels guants, tenia milers de sol·licituds: persones d'arreu del món li demanaven que els teixís peces similars. Sembla, però, que es quedaran sense, ja que només els fa com a entreteniment i pels amics i amigues. 
 

Els ants són grans nedadors. Poden recórrer llargues distàncies per l'aigua i s'hi poden submergir completament durant més de 30 segons.

Top 30 Nature Live Cam GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Monowi és l'únic poble dels Estats Units amb un únic habitant. La persona que hi resideix és l'Elsie Eiler, de més de 80 anys. 

Les pel·lícules de Crepúsculo estan plenes de moments de silenci entre els personatges. En total més de 26 minuts, segons han calculat algunes plataformes.
Twilight Bella GIF - Twilight Bella EdwardCullen - Descubre & Comparte GIFs  | Libros de la saga crepúsculo, Fotos de edward cullen, Robert pattinson  crepúsculo

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: