4 noves especialitzacions que marcaran el futur laboral i has de conèixer

per Redacció, el 9 de febrer de 2021 a les 12:38

El món cada vegada avança més de pressa i hem de fer front a nous reptes. Així doncs, no és d'estranyar que les empreses busquin professionals capaços i capaces d'analitzar els milers de dades que recopilen cada dia, interpretar-los i buscar solucions creatives per resoldre els problemes. És per això que avui us volem parlar de diversos estudis que us permetran formar-vos en aquests perfils. 

Es tracta de quatre especialitzacions molt innovadores que acaba de posar en marxa EAE Business School, una de les escoles de negocis més reputades de l'Estat. Aquestes especialitats formen part dels graus d'ADE i de Bachelor Degree in Business Administration and Management, tots dos amb un índex d'inserció laboral de més del 90%! Us expliquem més detalls de cada una d'elles: 
 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: