5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 6 de febrer de 2021 a les 06:00


1. La Barcelona que coneixem no és l'única Barcelona que existeix. Almenys hi ha 52 localitats més arreu del món que es diuen així o contenen aquesta paraula al seu nom. A Colòmbia per exemple, hi ha comptabilitzades 14 "Barcelones"; a Filipines 7; a França, Estats Units i Veneçuela, 5; a Puerto Rico, 4...etc. 

Barcelona madrid GIF - Find on GIFER

2. Segons una enquesta realitzada el 2020 per la guia de viatges Rough Guides, els 3 països més bonics del món són Itàlia, Nova Zelanada i el Regne Unit. 

Sightseeing GIF - SightSeeing Vacation Italy - Descubre & Comparte GIFs


3. Cada any s'atorga un premi al millor croissant de mantega de l'Estat. El 2020 el va guanyar la pastisseria Brunells de Barcelona! 
 

4. El Monopoly va ser creat per Lizzie Maggie, una anticapitalista que volia demostrar les injustícies del capitalisme. Anys més tard, però, Charles Darrow se li apropiar la idea, va patentar el joc i va guanyar una fortuna. 


5. Va descobrir Amèrica Cristòfor Colom? Per començar, cal dir que quan Cristòfor Colom va arribar a Amèrica, ja hi havia persones que hi habitaven. Per tant, ell no va ser el primer en trepitjar aquest territori. A més a més, diverses recerques apunten que els vikings i els polinesis van arribar a aquest continent abans que el famós viatger.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: