10 sèries i pel·lícules nominades als Globus d'Or que no et pot perdre

per Adolescents.cat, el 4 de febrer de 2021 a les 11:00
Aquestes són algunes de les sèries i pel·lícula nominades els Globus d'Or que no et pots perdre.

1.Nomaland


És la pel·lícula que parteix com a preferida en aquesta edició dels Globus d'Or. Està nominada a Millor pel·lícula, Millor direcció i Millor actriu de drama. Explica la història de Fenn, una dona que deixa la seva ciutat i viu viatjant per tot Estats Units. 

2.Promising Young Woman


És la gran sorpresa d'aquesta edició, el film ha rebut quatre nominacions: Millor pel·lícula en la categoria de drama, Millor direcció, Millor guió i Millor actriu de drama. Narra la història de Cassie, una dona que sembla tenir una vida normal i monòtona, però que a les nits busca venjar-se de tots aquells homes que li van fer mal a la seva millor amiga. 

3.Sound of Metal


Aquest film s'ha colat als guardons dels Globus d'Or per la increïble actuació del seu protagonista, Riz Ahmed. Explica el drama d'un músic de Heavy Metal que perd la seva audició i ha de fer front a una vida totalment diferent a la que estava acostumat.

4.Minari


Un dels relats més commovedors i especials d'aquest any. Nominada a la millor pel·lícula de llengua estrangera, ja que, gran part del film està en coreà. És una pel·lícula semibiogràfica que explica la història d'una família que emigra de Corea del Sud als Estats Units dels anys 80.

5.The Father


Nominada a quatre Globus d'Or: Millor pel·lícula dramàtica, Millor guió, Millor actriu secundària i Millor actor. Narra la història d'un home que s'ha d'afrontar a l'alzheimer i de la seva filla, que intenta cuidar-lo de la millor manera que sap.

6. Normal People


Nominada a Millor minisèrie i Millor actriu. Explica la història i l'evolució d'una parella que comença a sortir durant la seva època d'institut.
 

7.Queen's Gambit


La minisèrie que va revolucionar la plataforma Netflix, està nominada a Millor minisèrie i també compte amb una nominació per la seva protagonista, l'espectacular Anya Taylor-Joy.  Se centra en la figura d'una jove, prodigi dels escacs, que s'ha d'enfrontar a una vida plena d'obstacles que no sempre la porta pel bon camí.


8.Ozark


La sèrie ha obtingut tres nominacions als Globus d'Or, entre elles a la Millor sèrie dramàtica.
Un thriller apassionant que no deixa indiferent a l'espectador.
 

9.The ungoing


Nominada a Millor minisèrie i protagonitzada per Hugh Grant i Nicole Kiddman, aquest thriller està ple enganys, secrets, descobriments i infidelitats. 

10.The flight attendant


Nominada a millor sèrie de comèdia, encara que aquesta producció de HBO Max, barreja humor negre, drama i thriller. Explica la història de la Cassie, una hostessa de vol que gaudeix de la seva feina i dels països on viatja, però que una nit de festa es veurà involucrada en un crim de nivell mundial.
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: