Digues com tens les ungles i et direm com ets

per Adolescents.cat, el 14 de febrer de 2021 a les 08:45
Diuen que hi ha parts del cos que descriuen diferents aspectes de la nostra personalitat. Avui us volem parlar de les ungles! Aquí et deixem una imatge perquè puguis veure com són les teves ungles i a sota tens la descripció:
forma uñas


1. Llargues i rectangulars



Aquestes ungles indiquen una personalitat alegre, agradable i sociable. Són persones a qui els agraden les noves experiències i admiren la bellesa del món. Alhora també són persones precises i detallistes que saben resoldre problemes ràpidament!


2. Amples i planes



Les ungles amples i planes acostumen a denotar una personalitat observadora i lúcida. Aquestes persones no es mullen i sempre pensen abans de parlar per no decepcionar a ningú. Gairebé tothom se sent còmode amb aquestes persones i són molt bones donant consells útils! Adoren la cultura i valoren molt l’èxit!

3. Curtes i rodones



Són les ungles de persones originals i creatives! Sempre busquen diversió i són persones molt espontànies i entusiastes. A més sempre s’eforcen per fer feliços als altres!

4. Irregulars i petites



Típiques de persones molt tímides i sensibles que tenen algunes dificultats per relacionar-se. Això sí, una vegada tenen confiança amb algú, no se n’allunyen. Poden semblar gent freda i distant, però a la que s’obren una mica, es veu que són persones meravelloses!

5. Quadrades



Personalitats concretes i amb molt enginy. Són verdaders/es líders. Són persones que transmeten molta confiança i quan s’obsessionen amb alguna cosa no paren, ho volen saber tot! No els agrada cridar l’atenció, però saben com passar-s’ho bé!

6. Triangulars



Aquestes ungles indiquen personalitat aventurera i força tossuda, per les coses bones i per les dolentes també. Sigui com sigui són persones que no es rendeixen fàcilment i que els atrauen els reptes, verdaderes guerreres!

7. Llargues i ovalades



Persones creatives, tranquil·les i amables que adoren la naturalesa. Tenen molta imaginació i s’esforcen cada dia per millorar i intentar fer un món millor. Ens encanta estar al costat de persones així per la seva dolçor!

8. Amb cutícula grossa o irregular



Personalitat alegre i molt positiva! Aquestes persones busquen estar a prop de gent amb la mateixa vibració. Gairebé sempre saben veure el costat positiu de les coses i animen als altres a perseguir els seus somnis! Envien energia positiva a tothom!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: