5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 13 de febrer de 2021 a les 06:00


1. Tenim entre 150 i 200 pestanyes a la parella superior i entre 80 i 90 a la parpella inferior. De mitjana cada una d'elles fa uns 5 centímetres de llarg. 


Resultado de imagen de blink gif

2. Quantes respiracions realitzem al dia? Segons diverses investigacions, en fem unes 21.000. 

Relaxed Basketball Wives GIF by VH1

3. La monja francesa Lucile Randon, de 117 anys i considerada la persona més vella d'Europa, va superar la Covid sense gairebé ni adonar-se'n. I és que, segons ha assegurat en diversos mitjans, no va tenir símptomes. 

4. Aquesta setmana els forts vents provinents del sud van fer que la neu d'algunes zones del Pirineu quedés coberta de neu del Sàhara. 

 

5. A la Lluna, com que hi ha menys gravetat, els cossos pesen menys. Així doncs, una persona de 45 kg, a la Lluna en faria 8,05.

apollo 17 moon GIF
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: