5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 17 de febrer de 2021 a les 17:50
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:

Que no us enganyin: Les Pringles no són patates fregides. Així ho va dictaminar el Tribunal Suprem britànic després de comprovar que aquest producte conté menys d'un 50% del que hauria de ser el seu ingredient principal, la patata.

L'illa de Tuvalo, amb 2.000 turistes l'any, és el país menys visitat del món. Compta amb racons paradisíacs.

Segons una investigació duta a terme el 2017 menjar-se els mocs pot ser bo per la salut. En concret, la mucosa present a les secrecions nasals ajuda a prevenir les caries i també algunes infeccions.

Els teus ulls sempre veuen el nas, però el teu cervell l'esborra —a l'estil photoshop— perquè no et faci nosa.

McDonald's ven...75 hamburgueses per segon. Des de la seva inauguració el 1949 ja n'ha venut més de 100 mil milions.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: