5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 20 de febrer de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:
Bad Bunny és un dels artistes amb més ingressos a escala mundial. S'estima que actualment té una fortuna de més de 8,3 milions de dòlars.

Wolfgang Amadeus Mozart va compondre la seva primera Simfonia amb només 8 anys! Se'ls coneixia com el wunderkind, que traduït seria el nen prodigi. 

Segons una investigació de la Universitat de Cambridge, la nostra llengua té més de 756 espècies de microbis diferents. 

All of me de John Legend apareix a la majoria de llistes de reproducció d'Spotify i actualment està considerada una de les cançons d'amor més escoltades arreu del món. 

1.600 quilos de patates, 16.000 ous, 150 litres d'oli, 26 quilos de cebes, 15 quilos de sal. Això és el que 12 xefs van necessitar per cuinar la truita de patates més gran del món, la qual forma part del Llibre dels Rècords Guinness.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: