5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 27 de febrer de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:
El motor d'un avió de la companyia United Airlines va explotar la setmana passada quan s'acabava d'enlairar de l'aeroport de Denver, als Estats Units. El pilot va aconseguir aterrar-lo sense que cap de les 241 persones que hi viatjaven patissin ferides. 

El Govern de Nova Zelanda ha anunciat que a partir de juny repartirà de manera gratuïta en tots els centres educatius del país productes d'higiene femenina per combatre la "pobresa menstrual". Es vol evitar que les nenes i adolescents que no tenen accés a aquests productes bàsics faltin a l'escola els dies de la seva menstruació. 

Aquest febrer ha fet 30 anys que es va estrenar el Club Super 3. Un dels seus primers personatges va ser la Nets, que era l'encarregada de llegir les cartes dels súpers. 

"A base de" i "a esquenes de" són dos dels castellanismes més comuns. En català correcte, quedaria així: "a força de" i a "l'esquena de". 

Hi ha llocs molt turístics als quals estan prohibides les fotos. La Capella Sixtina, al Vaticà, n'és un exemple. Com sempre passa, però, hi ha qui se salta les formes i acaba fotografiant-la.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: