Per què aquests 7 actors són els més odiats pels seus companys?

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 08:59
Ser un actor famós a Hollywood pot arribar a ser molt estressant i no tots són capaços de gestionar bé la fama. Les manies, els egos i els vicis d'alguns artistes són tan insuportables que fins i tot els seus companys els acaben odiant. Segons una llista elaborada per Ranker aquests són els actors més odiats de la indústria del cinema:

 



Versió sense playbuzz:

- Tom Cruise
Tom Cruise és un dels actors menys suportat pels seus companys. Durant els rodatges, per exemple, té prohibit que l'equip que grava la pel·lícula el miri directament a la cara. A més, es fa acompanyar a tot arreu pels seus guardaespatlles, fins i tot al lavabo.

- Shia Labeouf
L'actor, conegut sobretot pel seu paper a Transformers, ha estat acusat en més d'una ocasió de plagi i, pel que diuen, té una estranya afició a treure's la roba sense que ningú li hagi demanat.

- Kristen Stewart
La protagonista de Crepúsculo ha expressat en diverses ocasions que li fa "fàstic" el món del cinema de Hollywood i tot allò relacionat amb la fama. Tenint en compte això, no és d'estranyar que els seus companys no l'apreciïn gaire.

- Robert Pattinson
El protagonista de Crepúsculo tampoc és massa estimat per la resta d'actors. I és que no té manies a l'hora de criticar, fins i tot ha parlat malament de pel·lícules on ha treballat.

- Charlie Sheen
L'actor de la sèrie Dos hombres y medio és un dels més polèmics de Hollywood. Ha estat acusat diverses vegades d'haver assetjat a dones i d'haver-los fet comentaris masclistes durant el rodatge. A més, els seus problemes amb l'alcohol i les drogues fan que sigui molt difícil treballar amb ell.

- Gwyneth Paltrow
Segons diuen els seus companys, no et pots fiar d'ella: és una xafardera i no respecta la privacitat dels altres.

- Angelina Jolie
Angelina Jolie és una de les dones més envejades de Hollywood, però també una de les més odiades entre els seus companys de professió. El motiu? La seva prepotència a l'hora de tractar els altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: