Aquesta és la millor postura per fer-ho amb algú per primer cop

per Adolescents.cat, el 9 de març de 2021 a les 11:48
Tenir sexe per primera vegada amb una persona no sempre és fàcil, i és normal si tenim una mica de por i nervis. Com que cadascú té els seus gustos i les seves pròpies històries, pot ser que les primeres vegades no siguin tan màgiques com ens esperàvem.

És per això que la majoria de persones prefereixen no innovar gaire el primer cop i recórrer a les postures sexuals més típiques i bàsiques.  Ens donen plaer igualment i ens estalvien algun “desastre”.


Així doncs us recomanem que la primera vegada que hagueu de tenir relacions sexuals amb penetració (hetero) amb algú, feu la postura del missioner. El noi es posa sobre la noia, tots dos estirats.
love making GIF

Una altra postura que funciona molt bé és la del noi a baix i la noia a sobre, asseguda i incorporada. D’aquesta manera la noia té més control dels temps i del dolor que pugui fer en algun moment. El més bo d’aquestes dues postures és que hi ha contacte visual i si us agradeu de veritat, les relacions milloren molt si us podeu mirar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: