Aquestes són les 10 cançons més «addictives» de la història, segons la ciència

per Redacció, el 23 de març de 2021 a les 12:22
A tots ens ha passat: escoltar una cançó i no poder-nos-la treure del cap. I és que hi ha temes que, simplement, són "addictius". I com és que hi ha lletres i melodies que no podem parar de repetir? Doncs precisament aquesta és la pregunta que va voler respondre un grup d'investigadors de la Universitat de Saint Andrews, a Escòcia.

Després de documentar-se i analitzar desenes de cançons van arribar a la conclusió que hi ha tres factors claus que converteixen un tema musical en addictiu: la percepció –la sensació que la cançó provoca en les persones-; la repetició –una tornada fàcil de recordar-, i la recepció rítmica.

Doncs bé, en funció d'aquestes tres variables, els científics van elaborar un rànquing amb les cançons més "addictives" de la història. Us deixem amb les que ocupen les primeres posicions.

 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: