Aquestes són les millors cançons en català i artistes del moment, segons els premis Enderrock

per Redacció, el 9 d'abril de 2021 a les 10:07
Stay Homas ha arrasat als Premis Enderrock d'aquest 2021 amb tres guardons per vot popular, guanyant en totes les categories que estaven nominats. Han aconseguit el suport del públic en el disc de millor artista revelació, el millor directe pels concerts d'Instagram que feien en directe i també en la de millor cançó pop-rock per The Bright Side.

Miki Núñez també s'ha emportat dos estatuetes a casa pels premis amb votació popular. El terrassenc ha aconseguit el suport del vot popular en les categories de la millor cançó d'autor pel tema No m'ho esperava i millor disc en llengua no-catalana amb l'àlbum Iceberg. El cantant s'ha mostrat il·lusionat per haver guanyat els dos guardons i ha assegurat que no s'esperava superar altres companys com La Pegatina o Samantha. Us deixem amb els premis més destacats:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: