Així és la sèrie adolescent que no et pots perdre!

per Redacció, el 20 d'abril de 2021 a les 06:00
Ginny and Georgia es va estrenar a Netflix el febrer del 2021 i ja s'ha convertit en tot un èxit. Explica la història de l'adolescent Ginny Miller (Antonia Gentry) i la seva mare Georgia (Brianne Howey), de trenta anys, moderna i capaç de fer qualsevol cosa per aconseguir els seus propòsits. Acostumades a moure's d'un costat a l'altre, mare i filla es muden a Wellsbury, una ciutat de la regió de Nova Anglaterra, EUA, amb l'esperança de poder començar de nou. Tot i això, certs successos del passat, sacsejaran les seves vides, dificultant-los la possibilitat de començar una nova vida estable.
 

Una sèrie de 10 episodis que combina drama i comèdia i posa el seu focus principal en la relació maternal, mostrant totes les inquietuds de l'adolescència.

La sèrie acaba de confirmar una segona temporada

Després d'estar unes quantes setmanes entre els títols més vistos de Netflix, la plataforma ha decidit confirmar una segona temporada. Molts fans l'esperaven per la manera en com va acabar la primera, però fins ara no havia sortit cap confirmació oficial.


De moment, no hi ha data d'inici del rodatge de la segona temporada, però s'espera que tot el càsting continuï donant vida als seus personatges, que segurament podrem veure en acció el 2022.

Així és com Netflix ha fet pública la notícia:





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: