4 plats del McDonald's que els seus treballadors mai demanen

per Redacció, el 5 de maig de 2021 a les 08:41
El menú del McDonald's té multitud d'opcions, sobretot en països com els Estats Units, on gran part dels ciutadans són aficionats a les cadenes de menjar ràpid.

Tenint en compte això, el portal Business Insider es va proposar descobrir quins eren els "pitjors" plats del McDonald's, és a dir, aquells que és recomanable evitar.

Per obtenir aquesta informació van decidir preguntar a les persones que coneixen millor els menús d'aquesta cadena de menjar ràpid: els seus treballadors. Aquests són els plats que els empleats del McDonald's mai es demanen:

 


Versió sense playbuzz:

Les amanides
Segons explica un treballador de Minnesota, la "quantitat de calories que porten les amanides és astronòmica". De fet, hi ha alguns d'aquests plats, com la que porta bacó i pollastre, que té 320 calories, gairebé igual que una hamburguesa Big Mac.

Les begudes dolces
Les begudes dolces, com la Coca-Cola o el te que ven el McDonald's, contenen més de 70 grams de sucre, una quantitat molt per sobre de la recomanada, que és de 36 grams diaris. Tenint en compte això, no és d'estranyar que els treballadors evitin beure'n.

La famosa McRib

Aquesta controvertida hamburguesa, que ha desaparegut i reaparegut de la carta del McDonald's diversos cops, no convenç els treballadors de la cadena. "L'aspecte que té abans que hi afegim la salsa és absolutament repugnant", assegura un empleat.

El McMuffin
Aquest plat, un dels més demanats a l'hora de l'esmorzar, és menys sa del que alguns es pensen. Segons explica una treballadora, la quantitat de mantega que es fa servir per elaborar aquesta recepta "dispara les calories i les grasses" d'aquest plat. La McMuffin amb salsitxa conté 434 calories i la de bacó, 317.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: