Aquest és el millor dia de la setmana per lligar, segons un estudi

per Redacció, el 7 de maig de 2021 a les 09:18
Tenir només 24 hores per lligar amb algú i decidir si el vols seguir coneixent o no. Aquest és el plantejament de Thursday, una nova app de cites que es va posar en marxa aquest dijous i que ja compta amb més d'11.000 inscrits a Londres i Nova York. 

De fet, com el seu nom indica, aquesta plataforma funciona els dijous. Els i les usuàries només poden connectar-se aquest dia de la setmana per conèixer gent nova i parlar-hi. De fet, els xats s'esborren a mitjanit. 

Per què Thursday funciona així?

 
Segons expliquen els seus creadors, principalment per dos motius. El primer és intentar reduir el temps que ens passem mirant el mòbil. És per això que l'app només funciona un cop per setmana: d'aquesta manera es disminueix el consum de pantalles i a més a més s'incrementa la creativitat. I és que si només tens unes hores per conquistar a algú, el més probable és que la teva originalitat i habilitats de seducció s'activin al 100%. 

D'altra banda, també s'ha decidit que Thursday només estigui en funcionament dijous perquè és el millor dia de la setmana per lligar. Així ho han descobert els seus cofundadors, George Rawlings i Matt McNeill Love, després de dur a terme una enquesta entre diversos usuaris. "Els dijous són el dia més popular de la setmana per tenir cites. Les persones no han de renunciar al cap de setmana i acostumen a tenir menys feina que un dilluns o un dimarts, fet que les permet relaxar-se", expliquen els seus creadors a El País. 

Què el penseu d'aquesta app, us sembla una bona idea o no la faríeu servir?


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: