Et descobrim rutes amagades per fer esport a Barcelona [CAPÍTOL 2]

per Redacció, el 17 de maig de 2021 a les 15:59
A Barcelona i l'àrea metropolitana hi ha moltes rutes per fer trail running: zones envoltades de natura on es pot córrer per camins sense asfaltar i que a més a més tenen unes vistes brutals de la ciutat. Fa unes setmanes amb el Long vam anar a fer trail per primera vegada i ara hi hem tronat. Us expliquem més detalls sobre el recorregut per si també hi voleu anar a fer esport.

Aquesta vegada hem anat fins a la zona del Turó d'en Corts, un espai natural molt tranquil que es troba a la part baixa de Collserola. Us deixem amb el recorregut: la podreu fer en menys temps que nosaltres?

 


 
 
Mapa amb la ruta
La ruta en negra és la que hem fet nosaltres. La lila és una de les rutes circulars que es pot fer. 





 
Descobreix-nos noves rutes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: