Les millors idees per a una festa temàtica d'estiu

per Redacció, el 29 de maig de 2021 a les 06:00
S'acosta l'estiu, amb l'estiu el bon temps, i amb el bon temps, les vacances. Les restriccions son una mica més relaxades que fa uns mesos i sembla que ens podem començar a trobar amb alguns amics tranquil·lament, i muntar retrobades especials per celebrar que es comença a veure la llum al final del túnel. Això, sí, amb totes les mesures de seguretat necessàries. És per tot això que et proposem unes quantes idees per a la millor festa temàtica de la història. Tu tries!

Mamma Mia


Illes gregues, vestits blancs i música suficient per cantar a ple pulmó fins la matinada. A què esperes a dedicar la festassa de l'estiu a la millor pel·lícula d'aquesta època de l'any?
@annamaa08

Yo tambien quería mi fiesta de mamma Mia #mammamia #party #mammamiaparty #blue #theme #greece #layallyourloveonme

♬ Dancing Queen - From "Mama Mia" - Abba Maniacs

Euphoria


Qualsevol excusa és vàlida per posar llums blaus i roses, però sobretot per portar els maquillatges i looks de tots els protagonistes de la sèrie. Podeu, fins i tot, donar-li a cadascú un personatge. Preciós!
@camilidiaz

Happy birthday to me:) #ScienceAtHome #euphoria #euphoriavibes #euphoriaparty #euphoriatheme #euphoriachallenge #fyp #euphoriaoutfit

♬ original sound - Ian Asher

El Segle XX


Cada un es disfressa d'una dècada diferent. En surten 10, els justos per a complir les restriccions. Així tots aportareu idees originals!
@amandaa_mccarthy

decade theme partyyyyy #fyp #DSWCutLoose #JustAddBriskZero

♬ She Make It Clap - Soulja Boy

Barbie


És la vostra senyal per vestir-vos tots dels tons més estridents que trobeu per ser tots els tipus de Barbies. Si no hi ha brilli-brilli, no és una festa com tocaria.
@jennycattt

Barbieparty👄👅💓

♬ Barbie Girl - jharna bhagwani

Fades de bosc


Si sou més de festes místiques o naturals, és hora de fer una festa de fades de jardí i bosc. Tonalitats senzilles, decoracions naturals, i les disfresses més fantàstiques!
@magicalmimi101

fairycore party 🧝🏾‍♀️🧚🏽‍♀️🏔🔮 #fyp #fairycore #grungefairycore

♬ Pretty - Coco & Clair Clair

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: