Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les 10 millors ciutats del món per als joves, segons un estudi

per Redacció, el 25 de maig de 2021 a les 10:02
Els millenials, la generació nascuda entre el 1980 i el 2000, es caracteritza no només pel seu domini de les noves tecnologies, sinó també pel seu esperit viatger. Així ho revelen diversos estudis duts a terme en els últims anys, com el que ha publicat fa poc el motor de cerca d'allotjaments Nestpick.

En concret, aquesta anàlisi s'ha centrat a examinar 110 ciutats d'arreu del món per trobar que podia oferir cada una als millienials. Per a fer-ho, s'han tingut en compte diversos factors com ara els preus dels pisos, les oportunitats de trobar feina, la tolerància amb la immigració, el transport públic, la festa...Els resultats situen Berlín (Alemanya) com la millor ciutat per als joves, seguida per Mont-real (Canadà) i Londres (Regne Unit). A continuació podeu veure el top 10. Vosaltres amb quin lloc us quedeu?

 



Versió sense playbuzz:

Berlín (Alemanya) 
Mont-real (Canadà) 
Londres (Regne Unit)
Amsterdam (Holanda)
Toronto (Canadà)
Vancouver (Canadà)
Barcelona
Nova York (EUA)
Colònia (Alemanya)
Manchester (Regne Unit)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: