Estàs pensant en anar al cine aquest cap de setmana? Aprofita els descomptes del Carnet Jove

per Redacció, el 27 de maig de 2021 a les 11:36
Des de l'inici de la pandèmia que el món cultural està passant per un moment complicat, ja que les restriccions actuals obliguen els cinemes a reduir el seu aforament i a adaptar la programació a la situació. És per això que ara més que mai es demana, a tot aquell qui pugui, que assisteixi al cinema i ajudi al sector a tirar endavant.

A més, amb el Carnet Jove et pots beneficiar de molts descomptes i gaudir de les millors pel·lícules del moment al millor preu! Pots trobar tots els descomptes aquí.

  Si no vols esperar a aprofitar-los, et deixem a continuació diverses pel·lícules recentment estrenades que segur que t'agradaran:


Promising Young Woman 
Explica la història de la Cassie, una jove que tenia un futur prometedor fins que un desagradable incident va truncar la seva carrera. Ara, lluny d'oblidar aquella desgràcia, decideix portar una doble vida per venjar-se dels culpables. 

Minari 
David, un de 7 anys, veu com a mitjans dels anys 80 la seva vida canvia, de la nit al dia, quan el seu pare decideix traslladar-se al costat de tota la seva família a una zona rural d'Arkansas per a obrir una granja, amb el propòsit d'aconseguir el somni americà.
 

Mía i Moi 
Després de perdre a la seva mare, la Mía i el Moi es refugien en una casa familiar, al camp, aïllada de tot. També els acompanya el Biel, la parella del Moi. Junts, tots tres, tracten de descansar i curar les ferides. L'arribada del Mikel, el nòvio de la Mía, alterarà la convivència i pertorbarà de diferent manera a cadascun dels habitants de la casa. La tensió va creixent fins que esclata en un acte de conseqüències irreversibles.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: