Logotip de Adolescents.cat

5 coses que passen a dins del teu cos cada cop que rius i no sabies

per Redacció, el 31 de maig de 2021 a les 11:54
Cada cop que rius, s'activen diferents processos a dins del teu cervell i a tot el cos. Potser no ho sabies, però riure aporta coses molt saludables. T’expliquem quines són:

 

Versió sense Playbuzz:

 Quan riem, el nostre cervell allibera automàticament endorfines. Aquesta substància és l’encarregada de fer-nos sentir felicitat i la mateixa que es produeix quan fem esport.

 Està comprovat científicament que després de riure, els nivells d’estrès es redueixen dràsticament. Així que ja ho saps, en èpoques d’examen i estrès, envoltat de persones que et facin riure!

  Riure et fa ser més atractiu i accessible, així que tens més probabilitats de lligar. Quan una persona que no et coneix et veu riure, farà que li transmetis més seguretat i benestar i et vegi més atractiu.

 En una entrevista de feina, les persones que somriuen tenen més probabilitats de ser contactades que una que estigui seriosa tota l’estona.

 També millora la pressió arterial i afavoreix la hiperventilació natural dels pulmons aconseguint el doble d’oxigen en els moments que riem.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: