9 coses estranyes que pots fer (o no) amb el teu cos

per Redacció, el 31 de maig de 2021 a les 11:56
Tot i que es va publicar el 2016, el vídeo 10 Things Most Humans Can't Do, continua sent un dels més populars de Youtube. En la gravació, s'hi recullen alguns moviments corporals curiosos que només algunes persones són capaces de realitzar, com llepar-se el colze o enroscar la llengua. A Bored Panda n'han fet un resum:


 


Versió sense playbuzz

Apujar una cella més que l'altra
Segons detallen a Verne, es tracta d'un gest evolutiu que només alguns éssers són capaços de realitzar com a senyal d'amenaça.

Llepar-se el colze
Només un 5% de la població aproximadament pot dur a terme aquest moviment. Formeu part d'aquest percentatge?

Moure les orelles
Els músculs de les orelles estan molt poc desenvolupats en els humans i a més compten amb un nucli propi que fa que sigui molt difícil activar aquesta àrea voluntàriament. És per això que tan poca gent és capaç de moure les orelles quan ho desitja.

Tocar-se el nas o la barbeta amb la llengua
Segons el vídeo, el fet que puguem dur a terme aquest moviment ve condicionat per la nostra genètica. Es calcula que només un 10% de la població el pot realitzar.

Moure alguns dits i mantenir immòbils els altres
Els tendons dels dits funcionen de manera independent, menys els del dit anular i cor. És per aquest motiu que ens resulta tan complicat enviar ordres diferents a cada un d'ells, tal com expliquen a Verne.

Enroscar la llengua
El fet de poder realitzar aquest moviment també ve determinat, en gran part, per la genètica. Vosaltres el podeu fer?

Girar la cama en una direcció i el braç en una altra
Com que els moviments que realitzem de cames i braços sempre solen anar compassats, "separar-los" i dur a terme gestos contraris no ens resulta gens fàcil.



La fotògrafa Marta Mas, visita AdolescentsiCat. Ens explicarà si ha estat molt difícil fer-se un lloc i com diferenciar-te en un món tan competitiu com el de la fotografia. Carlos Cuevas i altres actors catalans ja formen part del seu book.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: