7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 7 de juny de 2021 a les 12:54
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Ets un noi mig ros, et veig gairebé cada dia quan torno de l'institut per carrer Padilla (entre Indústria i Sant Antoni Maria claret) cap a les 15:10. Sempre que et veig vaig més a poc a poc perquè m’avancis i així poder-te mirar. No m'atreveixo a demanar-te l’insta però tinc la sensació que tu també em mires molt.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer en un partit de bàsquet i vaig estar tota la setmana pensant en tu, en el següent partit et volia dir alguna cosa però no em vaig atrevir i tu vas marxar. Al vespre vaig decidir enviar-te un missatge i en poca estona em vas contestar, vam estar parlant vàries hores. Em pensava que no llegies adolescents.cat però he vist que sí. Si et sens identificada, m'agradaria quedar algun dia però no m'atreveixo a demanar-t'ho... 


Noia, 17 anys
Aquest any a primer de batxillerat ens han posat juntes a classe. Tu venies d'un altre institut i des de que et vaig veure el primer dia vaig saber que encaixaríem. Ara ets una de les meves millors amigues i sempre fem la conya que podríem ser alguna cosa més, però realment mai ha passat res. Vull que sàpigues que per mi ja fa un temps que ha deixat de ser en conya i que realment m'agradaria que passés alguna cosa però mai he sapigut si tu també ho deies en serio o tot és per fer la gràcia. Si veus això digues alguna cosa... :)

Noi, 14 anys
Mai hem sigut amics perquè no hem coincidit mai a classe fins l'any passat i no em queies gaire bé. Gràcies a un menjar que compro alguns migdies a la setmana hem començat a riure amb altres amics teus i meus. Em sembles molt guapa i m'has començat a molar molt. Sí, segur que no t'agrado però és perquè ho sàpigues. Si creus que ets tu, escriu-me.

Noi, 18 anys
Anem al mateix insti però aquest últim any ens han separat de classe, tot i això, segueixo igual de pillat per tu. T'obro sobint per whats i realment m'encanta parlar amb tu. Sóc baixet i cabells una mica arrissats i tots dos fem el tecnològic. A vegades t'acompanyo al metro, obra'm si saps qui sócc, espero qualsevol resposta.

Noia, 16 anys
Anem juntes a classe des d'aquest any. Algun cop hem creuat mirades i hem parlat però no gaire. Ets la noia més intel·ligent de tota la classe i porto tot l'any entrant en pànic cada cop que et veig. Ets amiga d'una amiga meva, ets morena amb els cabells mig arrissats i tens uns ulls marrons preciosos.

Noi, 19 anys
El maig et vaig veure al metro de la L1 cap allà les 14:40. Ets una noia molt maca, tens una mirada que em va atrapar amb els ulls enormes i verds. Tens els cabells llargs i ondulats i portaves una motxila espack lila. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: