Logotip de Adolescents.cat

Rosalia posa de moda aquestes estranyes sandàlies, te les posaries?

per Adolescents.cat, el 20 de juny de 2021 a les 08:20
Rosalia no només destaca pel seu talent musical i artístic, sinó també per ser una icona de la moda. Té un estil molt difícil de descriure ja que fa totes les barreges que es puguin imaginar! Li encanta combinar elements tradicionals de diferents cultures però alhora amb formes molt modernes plenes de volum.

Fa poc va remoure les xarxes al penjar una foto en la que duia unes sandàlies enormes d'inspiració japonesa. Molta gent les va criticar, però no van deixar indiferent a ningú! De les que veuràs més avall, la Rosalia també tés les blanques de la dissenyadora espanyola Sandra Moss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)



Aquí et deixem uns quants models de sandàlies japoneses de fusta:



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: