Com t'anirà aquesta setmana segons el tarot?

per Adolescents.cat, el 20 de juny de 2021 a les 08:59
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 21 al 27 de juny: El penjat

✨El Colgado en el Tarot: significado y combinaciones | Tarotecnia
La carta del penjat ens dóna un missatge clar: és moment de sacrificar-se per quelcom millor. És la carta de l’estudiant o el jove que reuncia a alguna cosa per tal de seguir els anhels més sincers del seu cor. Aprofita aquesta setmana per pensar si estàs fent cas a allò que vols de veritat. Tingues paciència, si t’escoltes veuràs que la meta arribarà! Estàs en el bon camí, encara que et costi veure-ho en moments de dificultats. Dóna valor al teu passat, a allò que ja has aconseguit i alhora gaudeix del present mentre mires al futur.


La carta del penjat t’ajudarà a veure les coses des d’un altre prisma, per veure la realitat més clarament. I això a vegades significa fer petits sacrificis per aconseguir el que de veritat volem!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: