Commoció a Lleida per la mort de dos nois d'un mateix institut

Arnau Molins i Mahmadu Fofana han perdut la vida en dos accidents

per Àlvar Llobet, el 14 de juny de 2021 a les 14:05
La tragègia s'ha instal·lat a l'IES Torre Vicens de Lleida aquest cap de setmana. Dos alumnes de 15 i 17 anys alumnes del centre han mort en dos accidents.

Arnau Molins, de 17 anys, va morir el passat divendres en un accident de moto a l'A-2 quan anava a entrenar amb el seu equip, l'Alcoletge. La segona víctima va arribar el dissabte a la tarda al parc de la Mitjana de Lleida. Mahmadu Fofana, de 15 anys, es va llençar a les aigües del riu Segre i ja no en va poder sortir.


L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat els dos accidents mortals i, en un missatge a Twitter, ha donat ànims a la comunitat educativa del centre lleidatà. El centre ha organitzat aquest dilluns una sessió de treball amb les dues classes dels dos malaurats alumnes.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: