7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 14 de juny de 2021 a les 15:47
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz


Noia, 17 anys 
Els dos fem 2n de batxillerat social a Terrassa, però tu ets un any més gran. Vam parlar una vegada a classe i em vas dir que et semblava intrigant. Ets moreno, vesteixes amb molt rotllo i sempre portes cascs. He tingut poques oportunitats per parlar amb tu, però m'agradaria que em donessis una oportunitat. No sé si llegiràs això, però m'atraus molt i em sembles interessant. 

Noia, 15 anys 
Fa dues setmanes que et vaig veure per primer cop, a través d'una pantalla. Des del primer moment que em vas agradar molt. No sé el que n'opines tu, i tampoc ens coneixem massa, però pel que sé tenim força coses en comú. Ens vam conèixer per un taller online (per google meet). Quan vas activar la càmera i et vaig poder veure, em va encantar el teu estil, ets molt mona! I quan et vas presentar, i vas dir que ets de Tarragona, em vaig posar súper contenta i encara més quan vas dir el que t'agrada fer (tenim massa coses en comú). Segurament no llegiràs això, però E, si ho veus parla'm per l'Instagram, m'encantaria conèixe't més. 

Noia, 17 anys 
Estudies a l'ins Lluís Domènech de Canet de Mar, fas el científic. Ets alt i prim, tens uns cabells molt macos i vesteixes molt bé. Et veig poc, però em fa vergonya parlar-te. 

Noi, 15 anys 
Últimament ens veiem cap a les 2:20 en un carrer que fa diagonal de BCN. Ets un noi amb cabells foscos i molt curts, portes mascareta negra, i sempre vas amb roba curta. Normalment creuem mirades, però no crec que signifiquin res, llàstima. No ens coneixem de res, però seia magnífic parlar amb tu.

Noi, 17 anys 
Ens vam conèixer en una entrevista per un programa de bioquímica a la UB. Ets de Rubí, fas 2n de Batx i vols estudiar medicina. Portaves una jaqueta blanca amb ratlles fosques. Tots dos buscàvem el pati de l'edifici Margalef. Em vas caure molt bé i volia mantenir el contacte, però em va fer vergonya demanar-te l'ig i no recordo el teu nom (crec que no l'havia sentit mai). Em vas dir que t'agradava la meva rasta. 

Noia, 16 anys 
Et vaig veure aquest dissabte a Salt, dubto que llegeixis això però si et sents identificat posa-ho als comentaris. Sembla que tinguis uns 18 o 19 anys, eres moreno i de cabells arrissats i portaves una samarreta dels Lakers. Ets super guapo. 

Noi, 19 anys 
Fa temps que ens coneixem, però feia anys que no ens veiem. Per circumstàncies de la vida ens vam retrobar fa unes setmanes. Hem parlat molt últimament per whats. I la veritat que m'atraus molt. Si saps qui sóc digues-m'ho pel whats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: