La Família del Súper3 s'acomiada definitivament: així han canviat alguns dels seus personatges

per Irene Montagut, el 18 de juny de 2021 a les 09:30
La Família del Súper3 diu adeu definitivament aquest dissabte amb un programa especial que s'emetrà per TV3 i el canal infantil. Així ho va anunciar el canal a través del seu compte de Twitter, on va assegurar "molta emoció". 
  A partir de les 12.30, es podrà veure per primer cop a la televisió l’últim espectacle de la família, L’illa de les tortugues, que es va representar en diferents llocs de Catalunya entre el 2018 i el 2019. El comiat de la Família del Super3 coincideix amb la publicació de la convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per a la presentació de propostes per a la producció del nou projecte de ficció del Super3.

En Pau, l'Àlex, en Roc, la Lila, en Fluski, la Nenúfar, la Matoll, en 6Q, la Pati Pla, el Biri Biri, en Rick, el senyor Pla... els personatges icònics de La família del Super 3 s'acomiaden després de quinze anys protagonitzant el canal infantil de Catalunya i coincidint amb la celebració del 30è aniversari del club infantil

Així doncs, en l'inici de la nova temporada televisiva al setembre, el Canal Súper3 donarà pas a una nova etapa. El grup de personatges creat el 2006 en la revolució total del canal serà substituït per una altra ficció amb personatges nous que ocuparan el lloc de l’actual família i formaran un nou elenc del qual encara no han transcendit els detalls.

Us deixem amb el canvi d'alguns dels seus personatges:


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: