7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 21 de juny de 2021 a les 16:02
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz


Noia, 15 anys 
Ets un noi un any més gran que jo, vas a 1r de bat a Calella, sempre portes una motxilla vermella Nike, tens els cabells i els ulls negres i sempre portes un anell. No hem parlat mai però sempre que vas a repàs o a anglès (diria) et miro des del balcó. Volia que ho sabessis, espero que algun dia puguem començar a parlar. 

Noia, 14 anys 
Ens vam conèixer a P3. Ara a l'ESO tornem a anar a la mateixa classe. Portes ulleres i ets "otaku". Em sembla que t'agrado perquè sempre em mires i repeteixes els meus gestos sovint. Ens asseiem a prop a classe. 

Noi, 13 anys 
Fa uns dies vam anar de colònies de final de curs a Altafulla des de Navàs. Fa uns mesos que m'agrades molt, però no m'he atrevit a dir-te res. A l'institut no parlem, ja que vaig a l'altra classe i a les colònies no em vaig atrevir. Et dius B***a i jo I***c. 

Noi, 14 anys 
Ens vam conèixer per via d'una amiga en comú i tot i que només ens hem vist en persona un parell de cops perquè hem tingut molt mala sort amb els confinaments tinc unes ganes boges de quedar un altre cop perquè estic segur que acabarem tenint alguna cosa. Si ho llegeixes i saps qui sóc escriu-me :). 

Noia, 16 anys 
Sé que t'agradava fa temps i m'agradaria no haver-te dit que no, m'agrades molt. Ara ja no parlem tant com abans, però teníem una connexió molt especial, ho sento per espatllar-ho tot. 

Noia, 15 anys 
Ets una noia molt guapa, alta, morena i amb els cabells arrissats i llargs. Abans no et coneixia, però aquest any ens han posat juntes a classe, la primera vegada que et vaig veure, els teus ulls grans i marrons em van fer sentir una cosa que mai havia sentit abans. Si saps qui soc menja'm la boca si us plau. 

Noi, 18 anys 
Ets de BCN i vas al SCD, ens van canviar de classe a 1r, però des de llavors encara em moles més. Intento obrir-te per parlar una mica, però no crec que sentis el mateix. Dino amb tu cada dilluns, sóc baixet i d'ulls verdosos. T'estimo molt i et vaig recomanar el llibre de l'ombra del vent. Digues alguna cosa si saps qui sóc porfa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: