5 feines estranyes que segurament no sabies que existien

per Redacció, el 20 de juliol de 2021 a les 15:10
Quants cops us han preguntat a què us agradaria dedicar-vos? Si encara no ho teniu clar, i voleu sorprendre amb la vostra resposta, us portem algunes de les feines més estranyes del món –i algunes molt ben pagades-:

 


Versió sense playbuzz:

"Olorador" de peus i axil·les
Sí, hi ha gent que es dedica a olorar peus i axil·les per tal d'examinar l'eficàcia de desodorants i altres productes. Madeline Albrecht, treballadora de Dr. Scholl, va batre el rècord Guiness en aquest àmbit: va arribar a olorar més de 5.000 peus durant la seva carrera. L'empresa li pagava 35. 000 dòlars anuals; no està gens malament.

"Munyidor" de serps
Aquesta feina, la qual solen dur a terme biòlegs i químics especialitzats, consisteix a extraure el verí de les serps i estudiar les seves possibles aplicacions en l'àmbit mèdic.

Provador de joguines sexuals
Potser no ho sabíeu, però aquesta indústria mou més de 15.000 milions anuals. Tenint en compte això, els fabricants es volen assegurar que els seus productes siguin de qualitat i compleixin tots els protocols. És per això que contracten persones que s'encarreguen de provar que les joguines sexuals funcionin correctament. Segons publica Esquire el sou d'aquests treballadors sol rondar entorn els 30.000 euros anuals.

"Sexador" de pollets
Les persones que es dediquen a aquesta feina han d'observar els culs dels pollets durant més de 8 hores al dia i determinar en pocs segons quin és el seu sexe –mascle o femella-. El sou per dur a terme aquesta feina tan poc agradable és de 55.000 euros l'any.

"Tastador" de menjar per a animals
Per tal d'avaluar la qualitat dels seus productes, els fabricants de menjar per a mascotes contractes professionals perquè tastin el seu pinso. La veritat és que els paguen bastant bé: 60.000 euros l'any.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: