7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 2 d'agost de 2021 a les 10:31
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys

Em sembla que no mires adolescents.cat, però si et sents identificat obra'm:)
Ens hem conegut aquest estiu amb un campus i ara parlem cada dia. La distància ens fot molt, però igualment hem quedat d'aquí a uns dies a Barcelona... La veritat és que m'agradaria tenir alguna cosa més amb tu i no tinc gaire clar si tu també vols... a veure que quan ens puguem veure❤️

Noi, 21 anys

Pot seré el més "veterà" que escrigui en aquesta web, però sé que molt probablement ho llegiràs. Ets una mica major que jo, rosa i amb uns ulls preciosos. Vam coincidir a l'escola, però no en el mateix curs, tot i que ens hem "conegut" i ens mantenim en contacte per les xarxes. Em tens boig, m'agrade tot de tu, des del teu sentit de país fins a l'última de les teves manies; passant pels teus gustos bons i "carets" haha no sé ben bé com acabar, així que deixaré per aquí les teves inicials i les meves i provaré sort ;) M.V. // D. M.

Noi, 16 anys

Anaves amb mi a la classe de 4tB. L'any que ve els dos ens canviarem d'insti. Ens portem molt bé i de tant en tant em fas abraçades. Fa bastant ja vam tenir un rotllo i des d'aleshores sento alguna cosa per tu. Ets morena i una mica baixeta jajaj. Fa poc vam parlar per Insta.

Noia, 16 anys

Ets dos anys més petit que jo i anem al mateix cau. Fa dos anys als campaments vam estar bastant units i tothom feia la broma que quedàvem molt bé junts, que fèiem molt bona parella. Vam començar a parlar i vam quedar un dia, però no va passar res, m'hagués agradat que sí... no crec que llegeixis això, però si sí, obrem.

Noia, 15 anys

Segurament no llegiràs això, però ho intentaré igual. Ets un noi alt i bastant musculat, abans portaves el cabell arrissat, però t'ho vas treure no sé per què. Ens coneixem des de petits, però mai havíem parlat fins ara. L'últim cop que vam parlar vam dir que quan baixessis on visc jo quedaríem, ja que tu ets d'Andorra i fa molt que no ens trobem. Si llegeixes això i t'identifiques obra'm i si us plau baixa ja al poble on passes l'estiu que tinc bastantes ganes de veure't ja.

Noia, 17 anys

Vam anar juntes a l'ESO, però a primer de batx has canviat d'insti. Fa mesos que m'agrades i no sé com dir-t'ho. Crec que tu també sents el mateix, som molt amigues i em vas ajudar moltíssim a quart quan tot anava fatal. Espero que ho vegis, merci per tot.

Noia, 15 anys

Ets un noi de la meva edat, t'agrada molt anar amb moto, la fotografia i el bàsquet. Tenim amics en comú, però no hem parlat mai, et vaig veure per primer cop a can Moha.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: