​Aquesta norma dels Jocs Olímpics us sorprendrà

per Redacció, el 3 d'agost de 2021 a les 09:49

Els Jocs Olímpics fa temps que es coneixen com un lloc ple de sexe: Ryan Lochte va dir a ESPN el 2012 que entre el 70 i el 75 per cent dels concursants de les olimpíades acaben mantenint relacions sexuals. Però, malauradament, l'altra activitat física preferida dels atletes pot semblar una mica diferent aquest any i és que aquest any hi ha una nova normativa.


La tradició de repartir preservatius als Jocs Olímpics es remunta als Jocs de Seül del 1988. L'objectiu era fomentar el sexe segur i conscienciar de les malalties de transmissió sexual. Segons USA Today, es van distribuir 8.500 preservatius durant els Jocs de Seül, mentre que més de 450.000 preservatius es van posar a disposició durant els Jocs Olímpics d'estiu del 2016 a Rio.

Però quina és la normativa d'aquest any? Es diu als atletes que "evitin formes de contacte innecessàries", que inclouen abraçades, encaixades de mans i xocar les mans. I es comunica que no s'entregarien preservatius fins que no fos el moment que els atletes marxessin de Tòquio.


A diferència dels altres anys, s'entregaran només 160.000 preservatius entre els més d'11.000 atletes. Altres anys els dispensadors de condons estaven disponibles a totes les sales i menjadors de la Vila Olímpica.

Resulta que les persones que incompleixin les regles de distanciament social dels Jocs Olímpics podrien ser multats, desqualificats i / o deportats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: