Aquesta adolescent ha guanyat la medalla d'or als Jocs Olímpics amb només 12 anys

per Redacció, el 4 d'agost de 2021 a les 10:50

Momiji Nashiya ha fet història en guanyar la medalla d'or en el torneig de skateboarding femení de les olimpíades. I és que a més aquest any és la primera vegada que hi ha la categoria de skateboarding.


Momiji Nashiya és la segona persona més jove en guanyar els Jocs Olímpics per només una diferència de 63 dies amb Marjorie Gestring, una noia de 13 anys que va quedar primera en el salt de trampolí l'any 1936.

Per altra banda, Raysa Leal ha quedat en segon lloc, també té 13 anys i ha obtingut una puntuació de 14'64 a diferència del 15'26 de Nashiya. En el cas que hagués guanyat ella si s'hauria convertit en la guanyadora més jove de la història.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: