​El català que ha guanyat medalla de bronze a les olimpíades

per Redacció, el 4 d'agost de 2021 a les 16:25

Jordi Xammar (barceloní) i Nicolás Rodrígez (gallec) han guanyat la medalla de bronze a la competició de vela en els Jocs Olímpics. En primer lloc ha quedat Austràlia i en segon lloc Suècia. 


En les anteriors regates que havien realitzat havien quedat cinquens i setens. Per altra banda havien aconseguit quedar entre els tres primers en les tres últimes competicions mundials, on han obtingut una medalla de plata i dues de bronze.

Jordi Xammar va quedar 12è en els Jocs Olímpics de Rio 2016, tot i que amb un altre company, el qual després de la competició va retirar-se per centrar-se en els estudis. Va ser aleshores quan va començar a treballar amb Nicolás Rodríguez, amb qui ha guanyat la medalla de bronze.


Jordi Xammar es converteix així en el primer català a obtenir una medalla en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: