​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 25 de setembre de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz

Hi ha una carrera de professional en disculpar-se. Empreses com Southwest Airlines contracten candidats qualificats per tractar amb clients molestos, és a dir, cobren per oferir disculpes efectives.

Hi ha una assegurança d'abducció d'aliens per 19,95 dòlars, proporcionada per Saint Lawrence Agency. El més curiós és que han venut un total de 6.000 pòlisses, totes per cobertura de 10 milions de dòlars. I el pitjor de tot és que per cobrar-la has de tornar a la terra amb una signatura d'un "alien autoritzat a bord".

Gràcies a la seva estructura òssia, els quokkas sempre somriuen. Aquests animals es troben a les petites illes de la costa d'Austràlia Occidental. Segons National Geographic són "l'animal més feliç del món".

Rinkindle, creat pel dissenyador britànic Benjamin Shine, fa que a mesura que l'espelma es crema en un d'aquests suports, la cera caigui en una base buida que s'omple per crear una espelma nova.

Inspirada en Willy Wonka i la fàbrica de xocolata, s'ha creat el paper de paret amb sabors, tot i que es comercialitza més per a festes temàtiques que per a ús quotidià. Us hem de dir que no és barat.








 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: