Dulceida anuncia que deixa Instagram

per Redacció, el 23 d'agost de 2021 a les 14:55


Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida, va anunciar ahir que deixava Instagram durant un temps. La influencer ha expressat que ho fa perquè necessita reconstruir-se, abraçar-se i cuidar-se després d'uns mesos durs en què ella i la seva dona, Alba Paul, han decidit prendre's un temps per estar soles, i va perdre la seva àvia. 

 

Altres influencers molt coneguts a la xarxa social, com Abril Cols i Violeta Magrinyan, han donat suport a Domènech als comentaris del post i han expressat la seva comprensió davant de la pausa de Dulceida.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: