Quina és la teva carrera somniada segons la numerologia

per Redacció, el 31 d'agost de 2021 a les 09:55
La numerologia és l'estudi de les relacions que tenen els números i les lletres amb la vostra personalitat i esdeveniments de la vida. Els numeròlegs proposen que cada número té la seva pròpia vibració i contribueix a influir en el món. La informació personal, com el vostre nom i la data de naixement, té una vibració única que pot explicar els trets, els punts forts i el camí vital o el destí.

En aquest cas, per trobar la carrera desitjada només cal que reduïu els dígits de la data de naixement completa fins que arribeu a un número d'un sol dígit (excloent l'11 i el 22, que es consideren números principals). Per exemple, si heu nascut el 16 d'agost de 2002, reduïu cada component d'aquesta data a un sol dígit:

Dia 16: 1+6= 7
Mes: 0+8= 8
Any: 2+0+0+2= 4

A continuació sumem aquests 3 números, 7+8+4=19 i com segueix tenint dues xifres ho reduïm fins a tenir només 1. Per tant, 1+9= 10 i per acabar de reduir, 1+0= 1. En l'únic cas que no hem de reduir a una xifra és si obtenim 11 o 22. 

Ara, després d'haver fet aquests càlculs aquests son els resultats:

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: