Squirt: 3 tècniques per aconseguir-lo

per Adolescents.cat, el 30 d'agost de 2021 a les 12:56
Com segurament sabeu, l'squirt i l'ejaculació vaginal no són el mateix:

 L'ejaculació vaginal és una secreció que es produeix en les glàndules de Skene, també conegudes com a pròstata femenina. És un fluxe blanquinós que surt després de l’orgasme.

 L'squirt, en canvi, és una barreja de líquid prostàtic (PSA) amb orina diluïda que prové de la uretra. I quan es produeix l’squirt? Doncs quan hi ha un plaer molt intens en molt poc temps o quan és un plaer molt prollongat. Pot anar acompanyat d’un orgasme, però no necessàriament.

Per altra banda, l’ejaculació involuntària és molt comuna entre les dones i persones amb vagina, mentre que l’squirt involuntari només l’han experimentat el 10% de les dones aproximadament. Tot i així hi ha algunes tècniques que l'afavoreixen:

 Moviment "vine aquí": primer de tot és clau que localitzis el teu punt G. Introdueix els dits anular i cor mirant cap amunt i notaràs una zona rugosa, és l'anomenada zona G. Estimula-la movent les mans amb el conegut moviment de "vine cap aquí". És a dir, movent els dits en vertical.

 Moviment ascensor: una altra manera és col·locar els dits, l'anual i el cor, de costat moure'ls amunt i avall, tal com es pot veure en el vídeo de Platanomelon.

 Joguines sexuals: els vibradors, sobretot aquells que són força llargs i corbats, són ideals per estimular la zona G i aconseguir l'squirt. Abans de fer-los servir, és clau que hi hagi lubricació. A més a més, cal començar a poc a poc per afavorir la dilatació i evitar possibles dolors.

*Consells: primer de tot, cal estar relaxada i en un lloc còmode. En el sexe, la ment juga un paper clau. Si no s'està centrat, és complicat arribar al clímax. D'altra banda, per tal de saber si estem estimulant correctament el punt G, hi ha dos senyals que ens poden ajudar a saber que anem bé: que augmentin les ganes de fer pipí i que sentim el soroll dels fluids vaginals.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: