Logotip de Adolescents.cat

Les 7 platges més estranyes del món

per Redacció, el 9 de setembre de 2021 a les 13:55
El nostre planeta està ple de racons preciosos i sorprenents que val la pena conèixer. Avui us portem algunes de les platges més estranyes i curioses del món:

 


Versió sense playbuzz

Platja brillant (Illes Maldives)
A l'illa de Vaadhoo hi podem trobar l'espectacular platja que veieu a la fotografia. En aquest indret les nits són plenes de llum a causa de l'acumulació de plàncton bioluminescent que s'acumula prop de la sorra.

Platja de Jokulsarlon (Islàndia)
A Islàndia hi podem trobar platges plenes de trossos de gel que provenen de les glaceres més pròximes. Un contrast que costa de trobar en altres països.

Platja amagada (Mèxic)
Els anys van anar foradant una immensa roca situada a l'Illa Redonda, a Mèxic. Un forat que amaga una platja paradisíaca única al món.

Platja de sorra vermella (Illes Galápagos)
El color vermellós d'aquesta platja es deu a l'òxid procedent del ferro dels volcans de la zona.

Platja de Kourou (Guaiana Francesa)
Situada a la seva amazònica, aquesta platja ofereix un paisatge totalment diferent: la seva sorra és verdosa i el color de l'aigua del mar té un to marronós a causa de la gran quantitat de rius que hi desemboquen.

Platja Shell (Austràlia)
En aquest racó d'Austràlia les petxines i els mol·luscs han envaït la sorra de la platja i s'han convertit en els protagonistes.

Platja Gulpiyuri (Espanya)
Separada del mar per una gran roca, l'aigua entra en aquesta curiosa platja asturiana a través d'un petit túnel.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: