En quin punt es troba la relació entre Dulceida i Alba Paul?

per Redacció, el 15 de setembre de 2021 a les 12:45
Dulceida i Alba Paul anunciaven aquest estiu que havien decidit donar-se un temps i des de llavors que pràcticament no havien tornar a parlar de la possibile ruptura. Ara, unes setmanes després, Dulceida ha volgut aclarir en quin punt es troba la relació en una entrevista al Magazine de La Vanguardia.

La influencer assegura que encara segueixen separades, però que això no vol dir que hagin tallat definitivament. "Fa set anys que estem juntes i ara ens estem donant un temps perquè ens estimem molt", explica.


En aquest sentit, es queixa que, quan ho va anunciar, va començar a rebre comentaris de tota mena, entre ells rumors que li van fer molt mal, com el d'una possible infidelitat. Això va fer empitjorar el seu estat anímic i cada vegada sentia més estrès. A tot plegat, a més, se li ha de sumar la mort de la seva àvia, amb qui tenia un vincle molt estret. 

És per aquests motius que Dulceida va decidir deixar Instagram durant uns dies. "Portava dotze anys sense parar: no em permetia ni un diumenge sense publicar", comenta. 


Després de l'aturada, la influencer torna amb energies renovades i amb ganes de fer coses noves. Pel que fa al futur de la seva relació amb Alba Paul, caldrà esperar i, evidentment, respectar el que elles decideixin.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: