7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 20 de setembre de 2021 a les 12:53
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Ens veiem a unes colònies de setembre des de fa 4 anys. Tu ets de Banyoles i des de fa dos anys que estic enamorada de tu. Aquest setembre et vaig dir que m'agradava algú del meu antic insti, però en realitat tu m'agradaves i crec que vas tenir un petit lio amb un que abans m'agradava, va ser dur veure això, però espero que t'ho passessis bé almenys. Si creus que saps qui sóc, escriu-me. 

Noia, 14 anys 
La primera vegada que et vaig veure va ser en una excursió de l'escola a l'auditori de bcn. Tu també anaves d'excursió amb l'escola (vas al Guixot, Sabadell). Jo estava asseguda a unes grades de pedra amb les meves amigues i tu estaves ballant amb el teu grup a una zona de gespa. Més tard vam coincidir a la fira del llibre de l'ajuntament. Encara me'n recordo :).

Noia, 15 anys 
La meva amiga em parlava bastant de tu i vaig decidir obrir-te amb una excusa pèssima, però em vas respondre i vam estar molta estona parlant i ara gairebé cada dia parlem. Ets super amable i simpàtic amb mi, però jo no sé si només vull ser amiga teva. Ets 06 i em fa molt riure el teu nom, si saps qui sóc obra'm. 

Noia, 17 anys 
No crec que llegeixis això, però així aprofitaré per dir el que mai he dit a ningú. Anàvem al mateix insti, però has acabat la sele i ara ja no et veig per aquí (sóc d'un curs menys). La veritat és que ens vam fer amics gràcies al meu ex i ara sento coses per tu. L'altre dia vas venir a saludar-lo i vam parlar, però d'una manera diferent (tipo tonteig), no sé si tu sents alguna cosa... 

Noi, 14 anys 
Et conec des d'un campus de pàdel del 2020.Els dos vivim a sbd i hem quedat una vegada abans de començar el cole. No ets gaire alta, ulls marrons i morena. Si llegeixes això i tens alguna cosa a dir-me obre'm i parlem. 

Noi, 17 anys 
Espero que llegeixis això jaja. Ens vam conèixer a Colera el 28 d'agost a una festa que hi havia a l'estació de tren. Ens van presentar perquè teníem amigues en comú i ja em vas llançar una mirada :D. Ets del 05 i tens els cabells foscos, portaves una dessuadora marró i vam estar com 1 hora parlant fins que ens van dir d'anar a ballar. Cap a les 4 vas marxar i no em vaig poder acomiadar ni res :') Ara encara parlem per Instagram, però ens contestem tard... Sé que ets de bcn ciutat i m'agradaria tornar-te a veure :) Si et sents identificada obra'm per insta, aquí t'espero. 

Noi, 15 anys. 
Ens vam conèixer en un casal d'estiu que feia un musical de Queen. Ets alta, morena i tens els cabells negres i curts. Fa poc ens vam veure, jo sóc un noi alt i negre. Si t'identifiques diga'm-ho.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: